Exposició “Mirades de la Ruta de la Seda”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb l’exposició “Mirades de la Ruta de la Seda”- un resum de les experiències i els aprenentatges d’un viatge de vuit mesos per aquesta Ruta  travessant l’Uzbekistan, el Tadjikistan, el Kirguizistan, les valls nevades del Nord del Pakistan, Xinjiang i la Xina es vol mostrar les mirades plenes d’emocions, sentiments i història de les persones que habiten avui dia aquesta ruta llegendària…

Condicions tècniques

L’exposició de fotografies “Mirades de la Ruta de la Seda” consta de 15 fotografies (tamany 30 x 40 cm, en un marc amb vidre de 50 x 60 cm.), acompanyades per un text explicatiu de la filosofia de l’exposició i amb informació de l’ubicació de les imatges al llarg de la Ruta de la Seda (un mapa, en un marc amb vidre de 50 x 60 cm.). En total estem parlant de 16 marcs de 50 x 60 cm.

Acompanyant l’exposició pot realitzar-se una conferència sobre diferents aspectes de la Ruta de la Seda o Àsia Central, i a més es preveu una taula amb informació més detallada de la Ruta de la Seda i del viatge de l’autor, així com altres materials per a que qui ho desitgi pugui entrar en contacte amb els responsables.

Fins al moment l’exposició s’ha pogut veure a Can Fabra (Barcelona – Sant Andreu),  en el marc de l’acte d’inauguració del Barcelistan (Barcelona – Sants), a la Mostra de Turisme Juvenil (Montcada i Reixac – Can Tauler), al Bar Soho (Sants – Barcelona), a la Mostra d’Entitats de Barcelona Mercè 2010 (plç. Catalunya – parcialment, no tota l’exposició)  i a  l’Espai 210 (Barcelona- Eixample).

Aquesta exposició forma part de les accions de sensibilització d’Amu Daria, associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda, per sol·licitar-la o per més  informació es pot escriure a  info@larutadelaseda.cat

I si voleu més Mirades de la Ruta de la Seda podeu consultar aquest enllaç


2 comentaris (+add yours?)

 1. Marta Vilamosa
  febr. 16, 2016 @ 12:32:36

  Bon dia Eduard,

  Des de la Conselleria de Juventut de l’Ajuntament de Barcelona estem organitzant actualment la Mostra de Turisme. Es tracta d’una campanya d’activitats que te per objectiu apropar als joves les propostes de turisme juvenil adaptades a les seves inquietuds i pressupost.

  Les activitats es duran a terme als diferents punts d’Informació Juvenil (PIJ) que la Conselleria te repartits a la ciutat entre les dates del 4 al 21 d’abril 2016.

  Ens agradaria invitar-te a la mostra com a ponent, per si ens pots parlar i explicar la teva experiència al llarg de la Ruta de la Seda.
  He vist al teu blog que també tens una exposició sobre les mirades capades durant el viatge,i ens agradaria poder exposar-la durant la mostr, ja que he vist que ja ho has fet algunes vegades en altres mostres i events de l’estil turístic.

  Quedem a l’espera de la teva resposta
  Una salutació

  Marta Vilamosa

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: